El partit del Segle: Valencia CF vs Real Madrit.

Com tots sabeu, este dissabte se produix un dels majors espectaculs futbolistics. S´enfrenten el nostre benvolgut VALENCIA CF contra el REAL MADRIT.

Es un partit a on ningún valencianiste de cor i sanc pot faltar. Tenim que recolzar al nostre equip, donan´t tot el soport possible per a fer de MESTALLA un autentic infern.

La gent vibrara, aplaudira, chiulara i sobre tot fara que´ls madridistes estiguen incomodes, i per atra banda, l´equip titular que ixca al camp, té que eixir en la mentalitat de donar-ho tot durant els noranta minuts de lluita que es produixira a l´herba del Mestalla.

Sanc, suor, cor i llagrimes con tal de que el nostre equip se´n porte la victoria.

Yo sere ú de tants aficionats que´s possara davant la pantalla a vore-ho i des de el minut 1 fins al termini del partit, tindra el cor a punt per a esclatar, pero aixo es el meu sentiment al equip de la meua terra, el nostre Valencia CF.

Tan sols espere, que tant nosatres animant com els futbolistes lluitant al camp, al fi i a la cap, tingam la recompensa que mos mereixem i no patim un atra vegada, un robament com en anys anteriors.

“AMUNT”.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s